GDPR - Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare ne dedicăm pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadru legal îl reprezintă transparența, am pregătit următoarele paragrafe prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificare ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificare ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea actualizată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.

Colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Aceste informații le primim de la dumneavoastră prin completerea și trimiterea formularelor pentru contact sau pentru plasarea unei comenzi.

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal strict pentru prelucrarea comenzilor sau soluționarea problemelor de orice natură referitoare la o comandă.

Cos de cumparaturi

{{item.product.Denumire}}
Cantitate:
Pret Unitar: {{item.product.Pret}} RON
Subtotal: {{(item.product.Pret * item.amount).toFixed(2)}} RON

Pret Total: {{shoppingCartTotalPrice.toFixed(2)}} RON

Comanda minima 100 RON